[DisplayNone]

Topp-
ledere

Innen det besluttet å investere i vurderingene, er det viktig at topplederne kjenner til alle de fordeler som vurderingene kan tilby en organisasjon. Følgende spørsmål stammer fra Profiles Internationals kunder blant toppledere og behandler spørsmål ut fra Return of Investment (ROI) og produktivitet.


Se alle ofte stilte spørsmål

HR- &
utdanningsledere

HR-ledere og utdanningsledere har begge bruk for å kjenne og forstå detaljene i vurderingsprosessen, innen den gjennomføres. Spørsmålene nedenfor behandler de typer av vurderinger, som Profiles tilbyr, og hvordan de administreres.


Se alle ofte stilte spørsmål

Ansettelses-
ansvarlige

Profiles International tilbyr vurderinger, som bistår i ansettelsen. Det er vigtig for ansettelsesansvarlige å vite, hvordan Profiles' vurderinger hjelper med at forbedre pre-hire og intervjuprosessen.


Se alle ofte stilte spørsmål

Salgs- &
Servicesjefer

Profiles gir konkrete vurderinger, som har til formål å hjelpe salgs- og servicesjefer med å ansette, forfremme og utvikle de beste medarbeidere. De følgende spørsmål behandler noen av de viktigste problemstillinger, som medarbeidere i salgs- og servicestillinger står ovenfor.


Se alle ofte stilte spørsmål