[DisplayNone]

Fremragende virksomheter, store som små, har et fellestrekk - de har behov for medarbeidere av høy kvalitet med stor lidenskap for jobben, som det kan være en stor utfordring å finne. ProfilesTMS Kandidatsøkerportal forbedrer muligheten for å tiltrekke, bedømme og ansette de talenter, som virksomherslederen etterspør.

Med ProfilesTMS kan du se frem til en helt ny måte å rekruttere på. Kandidatsøkerportalen kan redusere rekrutteringstiden med 66 % eller mer, og omkostningen med 40 % eller mer. Den forbedrede effektiviteten avspeiles i de rapporter som systemet innehar.

Overblikk - ProfilesTMS Kandidatsøkerportal


Online karrieresenter


  • Promoter firmaet og alt hva det har å tilby med et online karrieresenter, og diriger søkerne gjennom ditt websted. Søkerne oppretter en profil første gang de besøker systemet, og du er derfor siker på at de får alle ønskede opplysninger.

Sentral CV database


  • Kandidatene søker elektronisk på jobben, og vedlegger cv'en. Du kan derfor raskt og effektivt søke etter kandidater med det riktige ferdighetene. Med mange passive kandidater i databasen, og den avanserte søkefunktsjonaliteten, har du stor mulighet for å finne nye talenter.

Kandidatoversikt


  • Alle kandidater har sine egne dashboard. Med et enkelt klikk har du alle nøkkelopplysninger som cv, følgebrev, notater, intervjuhistorikk, tilbud og mye mer.

Overholder EEO (USA/Kanada)


  • Systemet innsamler EEO data så påkrevet informasjon raskt og effektivt kan rapporteres til myndighetene. Gjelder ved rekruttering i USA og Kanada.

OnBoarding av nyansatte


  • Fryd deg over at alt papirarbeidet er utført, og alt det praktiske er klart når den nye medarbeideren møter på arbeidet den første dagen - fordi du kunne få det hele gjennomført med noen få klikk med din mus.

Integrasjon med Outlook


  • Lag avtaler om intervjuer m.m. i Kandidatsøkerportalens kalender og synkroniser med Outlook - eller send e-poster via systemet og få en kopi lagt automatisk over i Outlook.